Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Talpra magyar! Hí a Zsoca!
  2010-12-29 14:22:26, szerda
 
  Talpra magyar!

http://varanus.blog.hu/2010/12/28/talpra_magyar_10




Itt az idő, gyertek haza!

A Nemzeti Együttműködés orákuluma ismét gondolkodni volt:
Hiába no, a magvas gondolatokhoz csönd és ihlet kell, meg némi agyi oxigén hiány, ha a verőereket elnyomja már a műanyag karima. Szabadon szárnyal a képzelet, határt szabni néki nem lehet - gondolta az orákulum, és trónjáról felpattanva némileg zsibbadt lábakkal kibotladozott a sajtótájékoztatóra, ahol bejelentette: A és B kategóriás jogsival államot vezetni nem lehet. Izé, akarom mondani a kettős állampolgárságról szóló törvény "nem ismer A vagy B kategóriájú magyar állampolgárságot. Egy magyar nemzet van, egy magyar állampolgárság van".

Ergo: szavazati jogot is kell adni a határon túliaknak.

A magyar állampolgárság nem etnikai alapon különbözteti meg a magyar ajkúakat, hogy a brassói szász felmenőkkel rendelkezők is megkaphassák amire vágynak. Itt kérdezném meg kedves Pótviktortól, hogy ez ugye azt jelenti, hogy akár Bugár Béla is folyamodhat állampolgárságért még azelőtt, hogy külön nyilatkozatban deklarálná magyarságát, és szent esküvéssel hódolna Nemzeti Mózesünknek? Mindezt csak azért kérdezem, mert Pótviktor a legutóbbi magyarság rostán áthullajtotta a szitán a Híd prominenseit, és elfelejtette meghívni őket a MÁÉRT rendezvényére Kedves Vezetőnk: Legnagyobb Álmaim, és a valóság című előadására.

Megjegyzem, én is azt az álláspontot képviselem az ügyben, hogy a kettős állampolgárság egy szép gesztus, de szavazni mindenki oda szavazzon, ahol életvitelszerűen tartózkodik. Mert bár szégyellem, hogy Mikulás Pista 20 évre betonozós álmát nem osztom, de a saját pöcsömmel majd én verném a csalánt, nem kell segítség, köszi.

Arra a kérdésre, hogy mit remélünk az ellenszankciókat hozó Szlovákiától, a kettős állampolgárságot el nem ismerő Ukrajnától csak megvonta a vállát, bedobta a most divatos univerzális gumiválaszt: a törvény mindenben megfelel az európai normáknak! Nem tudom az ájtatos néz-e tévét, olvas-e újságot, de mondjuk Ukrajnában egészen konkrétan a szart is kiverik egymásból a képviselők a parlamentben, és közben valahogy nem az európai normák járnak az eszükben. A szlovákoknál pedig éppen tegnap bukta a szlovák állampolgárságát 19 ember, a ficóista állampolgársági törvénynek köszönhetően. Ám Pótviktor kitalálta a tutit:

Majd eltitkoljuk jól, hogy ki kapott állampolgárságot, és ki nem. Olyan ki és összekacsintós dolog lesz ez, igazi testvéri-bajtársi viszony. A lebukástól való félelem összekovácsolja a nemzetet határon innen és túl. Nem hittem, hogy lesz olyan dolog mi mellett SkiccPali érzelemrokonító forrasztékának értelme lesz, de ez most az.Pótviktor szerint mindez teljesen rendben is van. Nem kell diplomáciához fordulni, nem kell erőfeszítéseket tenni, nem kell mondjuk egy magyar-szlovák alapszerződést figyelembe venni. Eltitkolni kell és passz. Mert az olyan európai normás. Ha meg nem, akkor majd Viktor kijelenti, hogy mégis. És kész.

Az Új szó internetes felületén benéztem a témával foglalkozó cikk alá, vajon mit szólnak ehhez mondjuk a felvidékiek? Az ott olvasottak némileg ellentmondanak Pótviktor kincstári optimizmusának:

"A határon túli magyarokat, az anyaországi magyarok hagyták cserben, december 5.én, Orbán nem tótia, hanem Magyarország hattyúdalát énekli, ő egy hitlerhez hasonló, kisebbségi érzésben szenvedő tébolyult, látszik a szemén és cselekedetein, hogy nem normális. REmélem, a felvidéki magyarok is hozzájárulnak majd az elmebeteg kisded játékaihoz, a határon túli magyarok csak a jogaikért sírnak, de nem fogják fel, hogy kötelességeik is vannak, az ő betétkönyvüket is nyúlhassa le orbán, kíváncsi lennék, hogy akkor is kérnék a kettős állampolgárságot, ha ugyanannyi adót kéne fizetniük, mint az anyaországiaknak, akkor is kérnék, ha az ő nyugdíjukat venné el orbán pártcélokra, ez így nem igazságos, hogy a szlovák anyagi biztonság mögé bújva pattogtok! aki kettős állampolgár, fizessen mindkét államnak adót!!! ne az anyaországiak pénzén magyarkodjatok, hanem a sajátotokon!!"

*****

"Ma már nem űzhetik ki őseik földjéről a magyarokat, bár biztosan szívesen megtennék! Volt idő amikor valóban azt meg is tették magyarok tízezreivel. Ma már az EU-ban bárhol vásárolhatunk ingatlant és lakhatunk. Tehát az állampolgárságot vehetik csak el és tűzhetik a kalapjukhoz. Legfeljebb nem lehet majd az illető SI ügynök.

Képzeld csak el, ha valóban egységesek lennénk és mindannyian, félmillióan felvennénk a magyar állampolgárságot mi is történne!? Semmit sem tehetnének! Félmillió magyar állampolgáré lenne az ingatlana, háza, földje,... vagy is újra magyar lenne. Bár most is az, de akkor nem szlovák állampolgároké lennének az ingatlanjaink Ez lenne az igazi, csak hát egységesek nem vagyunk.

Gyáva nyuszik vagyunk :-(

Sajnos"



"Nagyon rosszul látod, épphogy elvehetik a földet, Magyarországon sem birtokolhat, vásárolhat termőföldet külföldi...az EU épp Orbán diktátor kérésére hosszabbította meg a moratóriumot, aki magyar állampolgár lesz elveszíti a Szlovák állam területén lévő termőföldjeit...
A kettős állampolgárság és az ezzel esetlegesen járó szavazati jog a magyar nemzet megszűnését fogja jelenteni. A határon túli magyarok olyan pártokra fognak szavazni, amelyek akár a fegyveres revíziót is támogatják,/kétlem, hogy a határon túli magyarok az szdszre fognak szavazni/ egy szörnyű, délszláv háborúhoz hasonló vérengzés lesz, ha a szlovákok nem is, de az ukránok, orosz segítséggel ,románok, szerbek le fogják rohanni Magyarországot, családok fogják egymást gyilkolni, Bosza Jánosnak pl. meg kell majd ölnie a saját gyerekeit, hisz azok szlovák iskolába jártak, bizony ezek a nyilas módszerek, háború lesz és rengeteg vér, a semmiért, mint akkor"



"Nehany szaz, esetleg nehany ezer ostoba hazaffyn kivul senki sem akar egy diktatura allampolgara lenni..."



Legfinomabban szólva sem az elragadtatás hangján beszélnek ezek a pernahajderek a Kedves Vezetőnk személyéről. Talán megérne egy torpanásnyi időt, hogy elgondolkodjatok: ha nekik kintről is diktatúrának látszik ami nekünk bentről is annak tűnik lassan, akkor mit akartok ti adni nekik tulajdonképpen? Már a kunyeráláson kívül, hogy szavazzatok majd ránk pártlistán, lécciléccilécci!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: életvitelszerűen, állampolgárságot, ellenszankciókat, állampolgárságát, anyaországiaknak, elgondolkodjatok, lécciléccilécci, állampolgársági, összekovácsolja, érzelemrokonító, erőfeszítéseket, állampolgároké, ellentmondanak, magyarkodjatok, betétkönyvüket, állampolgárság, optimizmusának, forrasztékának, alapszerződést, összekacsintós, magyarországon, nyilatkozatban, tulajdonképpen, magyarországot, hosszabbította, kibotladozott, diplomáciához, kötelességeik, hozzájárulnak, rendezvényére, áthullajtotta, cselekedetein, ingatlanjaink, legfinomabban, gondolatokhoz, együttműködés, magvas gondolatokhoz, verőereket elnyomja, műanyag karima, kettős állampolgárságról, magyar nemzet, magyar állampolgárság, határon túliaknak, magyar ajkúakat, brassói szász, legutóbbi magyarság, valóság című, álláspontot képviselem, kettős állampolgárság, szép gesztus, saját pöcsömmel, ellenszankciókat hozó, Nemzeti Együttműködés, Bugár Béla, Nemzeti Mózesünknek, Kedves Vezetőnk, Legnagyobb Álmaim, Mikulás Pista, Bosza Jánosnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Muratáj  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Gárdonyi Géza - Április végén  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Volt egy...  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Ébredj  Beney Zsuzsa - Tavasz  Paul David Tripp Április 25  Amit átélünk,  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Jékely Zoltán: Szent György-k...  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Emlék  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Beney Zsuzsa - Álom  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Idézetek a barátságról  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Föld napja április 22  Különös!  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Ünnepelj csak  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Különös!  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Pillangó  A fák lelke  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Mosolyogtál már ma?  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Sokkal bölcsebb a természet,  802 esztendeje, 1222. április ...  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
magvas gondolatokhoz, verőereket elnyomja, műanyag karima, kettős állampolgárságról, magyar nemzet, magyar állampolgárság, határon túliaknak, magyar ajkúakat, brassói szász, legutóbbi magyarság, valóság című, álláspontot képviselem, kettős állampolgárság, szép gesztus, saját pöcsömmel, ellenszankciókat hozó, kettős állampolgárságot, most divatos, törvény mindenben, európai normáknak, ájtatos néz-e, európai normák, szlovákoknál pedig, szlovák állampolgárságát, ficóista állampolgársági, lebukástól való, nemzetet határon, magyar-szlovák alapszerződést, olyan európai, témával foglalkozó, határon túli, anyaországi magyarok, hitlerhez hasonló, felvidéki magyarok, elmebeteg kisded, jogaikért sírnak, szlovák anyagi, anyaországiak pénzén, állampolgárságot vehetik, magyar állampolgárságot, ezzel esetlegesen, fegyveres revíziót, szdszre fognak, saját gyerekeit, nyilas módszerek, diktatura allampolgara, elragadtatás hangján, torpanásnyi időt, kunyeráláson kívül, életvitelszerűen, állampolgárságot, ellenszankciókat, állampolgárságát, anyaországiaknak, elgondolkodjatok, lécciléccilécci, állampolgársági, összekovácsolja, érzelemrokonító, erőfeszítéseket, állampolgároké, ellentmondanak, magyarkodjatok, betétkönyvüket, állampolgárság, optimizmusának, forrasztékának, alapszerződést, összekacsintós, magyarországon, nyilatkozatban, tulajdonképpen, magyarországot, hosszabbította, kibotladozott, diplomáciához, kötelességeik, hozzájárulnak, rendezvényére, áthullajtotta, cselekedetein, ingatlanjaink, legfinomabban, gondolatokhoz, együttműködés, termőföldjeit, vásárolhatunk, pernahajderek, anyaországiak, szlovákiától, megkaphassák, parlamentben, különbözteti, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.